Ko jos ne voli rusku salatu
Sastojci:
300 gr šunke
200 gr pilećeg belog mesa
5 kiselih krastavčića
2 vece šargarepe
3 krompira
3 jaja
300 gr Thomy majoneza
so
biber
1 kafena kašičica senfa
Priprema:
Šargarepu i krompir sitno iseckati i skuvati, posebno skuvati jaja, a u posebnoj šerpici skuvati belo meso. Sintno iseckati šunku, kisele krastavce, skuvana jaja i skuvanu piletinu. Sve sjediniti i posoliti, pobiberiti staviti majonez i senf. Ohladiti i staviti u korpice i služiti.
Ono sto meni olakšava sam proces pravljenja ruske salate je da povrće iseckam na veličinu koja mi odgovara za rusku salatu i tako kuvam. Kada se ohladi povrce samo sjedinim sa ostalim sastojcima ruske salate.
Prijatno :)

Нема коментара:
Постави коментар