среда, 26. септембар 2018.

Punjene paprike






Sastojci:

700 gr mlevenog mesa,
2 glavice crnog luka,
1 veća šargarepa,
10 srednjih paprika,
mala šoljica kuvanog pirinča,
ulje,
so,
vegeta,
boiber,
aleva ,
2 paradajza .

Priprema:

Prodinstati crni luk i rendanu šargarepu. U to dodati mleveno meso. Kada se meso isprzi dodati pirinač,so,vegetu,biber i alevu.
Puniti paprike i zatvarati ih sa kolutom od paradajza. Naliti vodu 300 dl i krčkati na tihoj vatri 45 min. Nakon toga staviti u rernu na 200 C ,20 min da se zapeku paprike.

Prijatno:)

Нема коментара:

Постави коментар

Rolat sa džemom

Sastojci: 4 jaja, 4 kašike šećera, 4 kašike brašna, 1 prašak za pecivo. Fil: Džem. Umutiti jaja sa svim sastojcima...