среда, 4. април 2018.

Podvarak sa belim mesom



Podvarak..


Sastojci:

2 glavice svezeg kupusa,
300 gr belog mesa,
2 šargarepa,
1 veća glavica crnog luka,
1 dl paradajza iz flaše,
4 čena belog luka,
2 kašike svinjske masti,
2 dl vode,
aleva,
vegeta,
so,
biber.

Priprema:
Kupus se isecka sitno i stavi u vanglu. Prelije se vrelom vodom posoli i ostavi 30 min .
U šerpu staviti dve kašike masti propržiti crni i beli luk ,rendanu šargarepu .Ubaci se u šerpu kupus ,voda i paradajz i poređa sveže meso. Začiniti sa alevom, biberom, so i vegetom. Šerpu staviti u rernu i zapeći na 45 min na 180C.

Prijatno:)

Нема коментара:

Постави коментар

Rolat sa džemom

Sastojci: 4 jaja, 4 kašike šećera, 4 kašike brašna, 1 prašak za pecivo. Fil: Džem. Umutiti jaja sa svim sastojcima...