Podvarak..
Sastojci:
2 glavice svezeg kupusa,
300 gr belog mesa,
2 šargarepa,
1 veća glavica crnog luka,
1 dl paradajza iz flaše,
2 šargarepa,
1 veća glavica crnog luka,
1 dl paradajza iz flaše,
4 čena belog luka,
2 kašike svinjske masti,
2 dl vode,
aleva,
vegeta,
so,
biber.
Priprema:
Kupus se isecka sitno i stavi u vanglu. Prelije se vrelom vodom posoli i ostavi 30 min .
Kupus se isecka sitno i stavi u vanglu. Prelije se vrelom vodom posoli i ostavi 30 min .
U šerpu staviti dve kašike masti propržiti crni i beli luk ,rendanu šargarepu .Ubaci se u šerpu kupus ,voda i paradajz i poređa sveže meso. Začiniti sa alevom, biberom, so i vegetom. Šerpu staviti u rernu i zapeći na 45 min na 180C.
Prijatno:)

Нема коментара:
Постави коментар